Alle armbandenMet uitzondering van de RVS Bangles, worden alle armbanden door mijzelf handgemaakt! Er zijn verschillende modellen qua leren armbanden.
Armband Solo is bijvoorbeeld een enkele wikkel en de Wikkelarmbanden draai je 2x om je pols. Ook daarin is er nog onderscheid tussen de wat fijnere varianten en de iets robuustere modellen. Achter de naam van de armband zie je in één oogopslag welk model het is.
SF = Solo Fijn | SR = Solo Robuust | WF = Wikkel Fijn | WR = Wikkel Robuust.
De leren armbanden worden standaard afgewerkt met een karabijnsluiting en verlengkettinkje. 
Op verzoek kan deze ook gemaakt worden met een magneetslot.

Verder vind je in de webshop kralenarmbandjes geregen op elastiek, metaaldraad (afgewerkt met een slotje en verlengkettinkje) of met macramé-afwerking.
De armbanden die afgewerkt zijn met een slotje en verlengkettinkje zijn in lengte verstelbaar en passen dus om bijna elke pols. 

De armbanden worden gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal zoals o.a. leer, PU (imitatieleer), DQ (Designer Quality) metaal en Stainless Steel, natuursteen, Miyuki kralen en meer. Deze materialen zijn volledig allergie- en nikkelvrij. 

Doordat de armbanden door mijzelf ontworpen en gemaakt worden, heb je altijd iets authentieks en vaak ook unieks in handen! 
Van alle items wordt maar 1 exemplaar gemaakt of een zeer beperkte oplage. Hierdoor is de kans dus heel klein dat iemand in jouw directe omgeving dezelfde armband draagt. Desgewenst kan een item ook op maat gemaakt worden of kun je hem zelf (met mijn hulp) ontwerpen en samenstellen. 
Superfijn voor als je nergens een armband kunt vinden die ècht past of als je graag iets persoonlijks cadeau wilt geven.
 Je kunt hiervoor langskomen in mijn atelier of als je niet in de buurt woont/langs kunt komen dan bied ik ook nog een andere mogelijkheid. 
Uit ervaring kan ik namelijk vertellen dat dit ook prima lukt door bijvoorbeeld te videobellen en/of foto's via Whatsapp of e-mail te sturen. 
Het is dus voor iedereen mogelijk om een persoonlijke armband te laten maken! 

Hoe werkt het? Ik ga stap-voor-stap met je aan de slag om jouw unieke armband samen te stellen. 
Je kunt kiezen uit een groot assortiment aan bandjes, bedels, schuivers en kralen in vrijwel elke kleur en met of zonder print! 
Vind je het moeilijk om een keuze te maken, dan zal ik je daar graag in adviseren. Als jouw ontwerp helemaal naar wens is, zal ik het verwerken tot een prachtige armband in de juiste maat. We maken dan ook gelijk een afspraak over de levertijd en een spoedopdracht is meestal geen probleem.

Zie je in de shop een armband die eigenlijk al bijna naar wens is, maar waar je liever nog iets kleins aan veranderd wilt hebben (bijv. een ander bedeltje)?
Of zie je een item maar is het niet de juiste maat of kleur voor jou? Laat het me weten en ik ga graag voor je aan de slag!