Alle armbandenMet zorg en liefde handgemaakt

Alle armbanden uit de MadeLine collectie worden door mijzelf ontworpen en gemaakt in mijn atelier in Veenendaal. Hierdoor heb je altijd iets authentieks en vaak ook unieks in handen. De armbanden zijn qua stijl ideaal om als basis dagelijks te dragen! Maar ook een opvallende look of juist een chique uitstraling kun je gemakkelijk creëren met de
prachtige items uit de collectie. In de collectie vind je leren armbanden, kralenarmbandjes en armbanden van stainless steel (jasseron) in goud- en zilverkleur.
Je kunt alle armbanden superleuk mixen met elkaar om zo een setje helemaal in jouw eigen smaak en kleur samen te stellen.
En het is natuurlijk een perfect kado voor jezelf of om weg te geven!

Maatwerk en zelf ontwerpen

Alle armbanden kunnen op maat gemaakt worden en helemaal naar jouw wens worden samengesteld. Ideaal als je een extra smalle of juist brede pols hebt,
maar ook als je op zoek bent naar een persoonlijk en uniek kado! Je kunt hiervoor langskomen in mijn atelier in Veenendaal of we doen het eenvoudig via Whatsapp, per e-mail
of door middel van een persoonlijke video-beldate. Het is dus voor iedereen mogelijk om een persoonlijk sieraad te laten maken! 
Ik ga dan stap-voor-stap met je aan de slag om een unieke armband samen te stellen. Je kunt kiezen uit een groot assortiment aan materiaal, zoals bandjes, bedels, schuivers en kralen in vrijwel elke kleur en met of zonder print! Als jouw ontwerp helemaal naar wens is, zal ik het verwerken tot een prachtig sieraad in de juiste maat. 

Het kan ook zijn dat je een item in de webshop (of mijn atelier) gezien hebt wat eigenlijk al bijna naar jouw wens is, maar waar je nog iets kleins aan veranderd wilt hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een ander bedeltje. Er is heel veel mogelijk dus stuur gerust een berichtje!

Leren armbanden

De leren armbanden bestaan uit een mix van fijne, robuuste, ronde en platte leren bandjes met en/of zonder printje in combinatie met DQ-metaal (Designer Quality)
wat volledig allergie- en nikkelvrij is. De armbanden zijn afgewerkt met een karabijnslot en verlengkettinkje, zodat hij voor de meeste polsmaten geschikt is.
Op verzoek kan de armband ook worden afgewerkt met een magneetslot of stainless steel sluiting.

In de collectie leren damesarmbanden vind je 4 verschillende modellen. Armband Solo gaat éénmaal om je pols en is er in een fijne en een iets robuustere variant.
De Wikkelarmbanden draai je 2x om je pols en zijn er ook in een fijne variant en een robuust model. 
In de webshop zie je achter de naam van de armband in één oogopslag welk model het is. 
SF = Solo Fijn | SR = Solo Robuust | WF = Wikkel Fijn | WR = Wikkel Robuust.

Kralen armbanden

De kralenarmbanden uit het assortiment worden gemaakt van allerlei soorten, maten en kleuren kraaltjes. Dit seizoen vind je veel armbandjes van Miyuki kralen, glaskralen, natuursteen, edelsteentjes en kralen van keramiek. De armbanden worden geregen op metaaldraad en afgewerkt met een karabijnslotje en verlengkettinkje of op satijn/macramédraad, afgewerkt met een verstelbare knooptechniek. De armbandjes zijn perfect om te combineren met leren en metalen armbanden voor een heuse armparty.

Tip: ze zijn ook superleuk als vriendschapsbandjes door met al je vriendinnen een (evt. hetzelfde) armbandje als teken van verbinding te dragen!


Heb je zelf een ontwerp/idee, vragen over een bepaald item of wil je graag persoonlijk advies? Stuur gerust een berichtje; ik help je met veel plezier!