Over mij persoonlijk

Op deze pagina neem ik je graag even mee in mijn MadeLine-verhaal en deel ik wat dingen over mezelf.
Hoewel ik niet zo graag in de belangstelling sta, is het voor jou voor misschien wel leuk om mij wat beter te leren kennen.

Ik ben Jacqueline en woon samen met mijn man en zoon in het mooie dorp Veenendaal.
Een aantal jaar geleden, toen onze zoon groter en zelfstandiger werd, had ik meer tijd voor mezelf en was ik wel toe aan iets nieuws.
Ik besloot een vroegere hobby weer op te gaan pakken; sieraden maken. Dat werd door familie en vrienden verrassend goed ontvangen en die hobby begon behoorlijk
uit de hand te lopen. Doordat mijn man zelfstandig ondernemer is en ik daar nauw bij betrokken ben, begon ik ook te fantaseren om er meer mee te gaan doen. Ik startte vrij snel mijn eigen bedrijf en dat was de beste keuze ever! Het is natuurlijk vaak hard werken, maar dat voelt absoluut niet zo omdat ik elke dag mag doen waar ik blij van word!

Naast dat ik echt uren kan verzinken in het maken van sieraden en het zoeken naar de leukste modeaccessoires ben ik ook graag op ander gebied creatief bezig. Ik hou ervan om met interieurstyling bezig te zijn en heb al menige vaas, kandelaar en andere decoratie onderhanden genomen om het aan ons interieur aan te passen. En aan planten in huis is ook zeker geen gebrek. Mijn favorieten zijn toch echt wel de cactussen en mooie grote groene planten. Ik kan echt genieten van een goeie sfeer en een opgeruimd huis.
Want ook dat ben ik; geordend, een zogenoemde poetsmiep en een tikkeltje perfectionistisch. 

Verder zou je me hier nog aan kunnen herkennen:

♡ mijn lievelingskleur is groen (net als mijn ogen)
♡ ik draag een groot gedeelte van het jaar een sjaal(tje)
♡ een echte koukleum ben ik zeker
♡ ik hou van lekker eten en als ik de tijd heb, kook en bak ik graag uitgebreid.


Het ontstaan van MadeLine

Het begon allemaal met een leren armband die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Er zaten persoonlijke bedeltjes aan en hij was voorzien van een magneetslot. 
Helaas ben ik deze dierbare armband vrij snel verloren en ik dacht dat het door het magneetslot kwam wat namelijk vrij makkelijk open ging. Een nieuwe armband in dezelfde stijl, maar met een ander soort sluiting, was toen helaas nergens te vinden. Destijds zat ik vaak op Pinterest en ik zag allerlei pagina's over het zelf maken van sieraden.
Dat wilde ik ook proberen! Ik ging op zoek naar materiaal en zo ontstond al snel de allereerste creatie.

Vrienden en familie werden gelijk enthousiast en vroegen mij er ook één voor hen te maken. Ik kreeg het steeds beter onder de knie en ging zelfs een voorraadje maken.
Na mijn eerste heuse sieradenparty smaakte dat naar meer en ik ging allerlei markten, ladiesnights en andere evenementen af. In diezelfde periode ontstond ook het idee om
een webshop te beginnen om nog meer mensen blij te kunnen maken met mijn sieraden en accessoires. Om zo'n kraam en de webshop wat meer "body" te geven,
ben ik het assortiment gaan uitbreiden met sjaals en tasjes in dezelfde stijl als de sieraden. 

Vorig jaar heb ik zelfs een geweldige atelier-minishop aan huis kunnen realiseren wat het plaatje helemaal compleet maakt!
Woon je in de buurt en heb je zin om eens vrijblijvend te komen kijken? Kom dan gerust eens langs in mijn "winkeltje" in Veenendaal.

Ik word trouwens vaak MadeLine genoemd, maar eigenlijk heet ik gewoon Jacqueline.
Als je de slogan Made by Jacqueline neemt en het middelste gedeelte weglaat dan hou je vanzelf MadeLine over! 

Wil je meer van mij zien? Volg me dan op Instagram en/of Facebook; vind ik superleuk!

Creatieve groet,
Jacqueline