• ♡ Persoonlijke service
  • ♡ Flexibele verzendkosten en vanaf €75,- gratis
  • ♡ Met liefde gemaakt en altijd feestelijk verpakt

Armbanden


Met uitzondering van de RVS Bangles, worden alle armbanden door mijzelf handgemaakt! Er zijn verschillende modellen qua leren armbanden.
Armband Solo is bijvoorbeeld een enkele wikkel en de Wikkelarmbanden draai je 2x om je pols. Ook daarin is er nog onderscheid tussen de wat fijnere varianten en de iets robuustere modellen. Achter de naam van de armband zie je in één oogopslag welk model het is.
SF = Solo Fijn | SR = Solo Robuust | WF = Wikkel Fijn | WR = Wikkel Robuust.
De leren armbanden worden standaard afgewerkt met een karabijnsluiting en verlengkettinkje. Op verzoek kan deze gemaakt worden met een magneetslot.

Verder vind je in de webshop kralenarmbandjes geregen op elastiek, metaaldraad (afgewerkt met een slotje en verlengkettinkje) of met macramé-afwerking.
De armbanden die afgewerkt zijn met een slotje en verlengkettinkje zijn dus in lengte verstelbaar en passen dus om bijna elke pols. Heb je echter een extra smalle of juist brede pols? Dan kan ik de armband met alle plezier voor je op maat maken. Neem hiervoor gerust contact met me op!

Wil je graag iets unieks? Dan kun je ook een armband zelf samenstellen. Ik adviseer je eventueel in de kleur- en materiaalkeuze en we maken samen een ontwerp. Dit kan in mijn atelier in Veenendaal maar zeker ook op afstand via bv. Whatsapp of (video)bellen. Vervolgens zal ik hem helemaal naar jouw wens in de juiste maat tot een prachtige armband verwerken. 

Zie je in de shop een armband die eigenlijk al bijna naar wens is, maar waar je liever nog iets aan veranderd wilt hebben? Denk dan bijvoorbeeld aan een ander bedeltje of een ander slot. Ook het personaliseren van een armband is mogelijk. Laat het me weten en ik ga graag voor je aan de slag!