Leren armbanden - Solo RobuustArmband Solo Robuust

Dit model gaat éénmaal om je pols en bestaat uit een mix van fijne, grovere, ronde en platte leren bandjes met en/of zonder printje.
De armbanden zijn afgewerkt met een karabijnslot en verlengkettinkje, zodat hij voor de meeste polsmaten geschikt is.

Alle leren armbanden worden gemaakt van de mooiste materialen zoals leer, PU-leer, glaskralen, Miyuki kraaltjes, natuursteen, edelstenen en parels.
Als afwerking is gebruik gemaakt van DQ (Designer Quality) metaal wat volledig nikkel- en allergievrij is. Op verzoek kan de armband ook worden afgewerkt
met een magneetslot of stainless steel sluiting. Deze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat je er gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben.
 
Bij de productdetails van alle items vind je precies welk materiaal is gebruikt, wat op verzoek altijd aanpasbaar is.
Voor het behoud van je sieraden vind je op deze pagina nog een aantal onderhoudstips.

Maatwerk en zelf ontwerpen

Alle armbanden kunnen op maat gemaakt worden en helemaal naar jouw wens worden samengesteld. Ideaal als je een extra smalle of juist brede pols hebt,
maar ook als je op zoek bent naar een persoonlijk en uniek kado! Je kunt hiervoor langskomen in mijn atelier in Veenendaal of we doen het eenvoudig via Whatsapp, per e-mail
of door middel van een persoonlijke video-beldate. Het is dus voor iedereen mogelijk om een persoonlijk sieraad te laten maken! 
Ik ga dan stap-voor-stap met je aan de slag om een unieke armband samen te stellen. Je kunt kiezen uit een groot assortiment aan materiaal, zoals bandjes, bedels, schuivers en kralen in vrijwel elke kleur en met of zonder print! Als jouw ontwerp helemaal naar wens is, zal ik het verwerken tot een prachtig sieraad in de juiste maat. 

Het kan ook zijn dat je een item in de webshop (of mijn atelier) gezien hebt wat eigenlijk al bijna naar jouw wens is, maar waar je nog iets kleins aan veranderd wilt hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een ander bedeltje. Er is heel veel mogelijk dus als je contact met me opneemt dan denk ik graag met je mee!


Heb je zelf een ontwerp/idee, vragen over een bepaald item of wil je graag persoonlijk advies? Stuur gerust een berichtje; ik help je met veel plezier!