Retour

Mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Dit kan in principe alleen als de artikelen niet speciaal voor je gemaakt dan wel besteld zijn. Stuur hiervoor eerst een e-mail naar info@madeline-sieraden.nl met je naam, het factuurnummer en de reden ervan.  De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de koper. Indien het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking retour is ontvangen, wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) z.s.m. teruggestort op je rekening.

Als je twijfelt over een speciaal voor jou gemaakt sieraad, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Garantie

Alle sieraden worden met de grootste zorg en aandacht handgemaakt. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan, ondanks dat je er uiteraard wel zorgvuldig mee bent omgegaan, dan kun je binnen 1 maand na aankoop het sieraad ter reparatie terugsturen. Neem hiervoor eerst contact op om e.e.a. af te stemmen. Het sieraad zal kosteloos (met uitzondering van de verzendkosten) worden gerepareerd.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraad, geef ik je hier graag een aantal onderhoudstips.

Voor de overige accessoires geldt een garantietermijn van 2 maanden vanaf de aankoopdatum. MadeLine Sieraden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruik van de producten. 

Artikelen die verkeerd of defect geleverd zijn, worden uiteraard kosteloos omgeruild.

 

© 2017 - 2021 MadeLine Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel