Bestellen

Heb je iets leuks gezien in de webshop en wil je dat graag bestellen? Dat kan via de webshop, een e-mail of een persoonlijk berichtje.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Alle sieraden zijn uniek en er is maar een enkel exemplaar van op voorraad. Dit kan betekenen dat er net op hetzelfde moment van jouw online bestelling iemand anders via een andere weg dit artikel heeft aangeschaft. Je wordt hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en in overleg met jou vinden we uiteraard een passende oplossing. Dit kan bijv. door een soortgelijk sieraad voor je te maken of een ander model te kiezen.

Betalen

Via de webshop kun je veilig betalen met IDEAL, vooruitbetalen of betalen bij afhalen.

Bij de keuze om vooruit te betalen, dient het volledige bedrag z.s.m. na de orderbevestiging betaald te worden, tenzij anders is overeengekomen. Betalingen kunnen worden gedaan naar: MadeLine Sieraden - Veenendaal / NL32 SNSB 0705 7669 26 / o.v.v. ordernummer.

Zodra de betaling is ontvangen, wordt het verzendproces in gang gezet.

Als je niet binnen de gestelde termijn hebt betaald, wordt de order geannuleerd.

Indien je kiest voor betalen bij afhalen, kun je dit aangeven bij het bestelproces, zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

© 2017 - 2021 MadeLine Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel